Startup

Travel Code

Naziv proizvoda/usluge: CEZAR

Voditelj tima: Mario Ćubelić

Opis startup-a:

Cezar je napredni sustav koji ima sve potrebno za uspješno upravljanje hotelima, vilama, apartmanima i turističkim agencijama: 
Channel manager, Automatska Prijava na eVisitor, sustavi za upravljanje rezervacijama i gostima, izdavanje računa i fiskalizacija, kreiranje ponude i avansa, marketing i statistika čine vrhunsku tehnologiju odsada dostupnu za: 

  • hotele, hostele, kampove
  • privatne iznajmljivače
  • turističke agencije i property managere

Uz Channel manager zaboravite na overbooking, svi najbolji rezervacijski portali spojeni su na jednom kalendaru. Kada primite rezervaciju s Booking.com-a ili Airbnb-a, Cezar automatski ažurira raspoloživost za sve ostale rezervacijske portale.

Channel manager omogućava upravljanje s cijenama iz jednog mjesta, više nema potrebe za postavljanjem cijena na svaki rezervacijski portal posebno.

Sve rezervacije sa svih portala na jednom mjestu. Mogućnost dodavanja, brisanja i uređivanja svih rezervacija.  Najnapredniji kalendar rezervacija na tržištu, kontrolira overbooking, upozorava na nepravilnosti, raspoređuje rezervacije po smještajnim jedinicama zavisno o željama gostiju.

Cezar Booking Engine omogućuje primanje instant rezervacije, direktno s vaše web stranice na jednostavan i siguran način.

Gost jednostavno odabere datume, smještajne jedinice, upiše svoje osobne podatke te klikne Complete Booking – nakon čega rezervacija dolazi direktno u Cezar aplikaciju te se sinkronizira s ostalim portalima kao što je Booking.com, Expedia i Airbnb.

Cezar Booking Engine nudi razne opcije naplate rezervacije kroz Booking Engine poput uzimanja depozita te besplatne rokove otkazivanja.

Godina osnutka:  2019.

Članovi tima: Mario Ćubelić

Kontakt: mario@cezar.hr

Adresa: Škrape 7, 21000, Split.

Web: www.cezar.hr

Medijske objave: 

slobodnadalmacija.hr: Konferencija 'Tourism and Technology' u Splitu: 'Danas je sve digitalno i ne postoji turizam bez IT-a. Gosti koji sami dolaze i kucaju na vrata su prošlost'

 


 

Više o timu:

Please login or register to post comments.