Frane Šesnić (Zagrebački inovacijski centar)

Frane Šesnić direktor je Zagrebačkog inovacijskog centra. U fokusu mu je povezivanje poduzetnika te znanstvenih, razvojnih i istraživačkih institucija u svrhu kreiranja novih inovativnih proizvoda. Upravlja programima rizičnog financiranja, akceleracije timova i inkubacije tvrtki koje razvijaju inovativne proizvode visoke tehnologije za globalno tržište. Sudjeluje u inicijativama i aktivnostima usmjerenim prema poticanju i razvoju poduzetništva i jačanju konkurentnosti.

Inicijator je predakceleracijskog programa Startup Factory, predsjednik je ESIL-a, član upravnog odbora Klastera konkurentnosti ICT industrije i raznih radnih tijela (Smart City Zagreb, Zagreb inovativan grad i Gospodarskog vijeća HGK) te glavni organizator Startup Europe Regatta konferencije.

Jan Jilek (Adria regija)

Jan Jilek je pionir online oglašavanja u Adria regiji. Započeo je svoju karijeru 2002 u online oglasnoj mreži Httpool nakon čega je u suradnji s slovenskom online tražilicom Najdi.si pokrenuo je hrvatsku tražilicu Pogodak.hr i startao prvu kontekstualnu intext oglasnu mrežu Xclaim. Nakon toga pokreće Internet oglasnu mrežu ad-net te ad operations firmu AdServer.hr, a trenutačna mu je zanimacija big data audience measurement startup Dotmetrics.net koji je danas je prisutan u cijeloj Adria regiji, ali i na trzistu UK-a. Radi efekata koje je postigao s projektom Financial Times, Google, Res Publica i Visegrad Fund su ga odabrali da bude jedan od „New Europe 100 challengers“ u 2015 g.Također je predsjednik IAB Croatia i član Brand Advertising odbora i Research odbora u IAB Europe, suorganizator festivala Dani Komunikacija ali i začetnik pokreta 1000startups.eu.

Stephanie E. Trpkov (Svjetska banka)

Stephanie E. Trpkov, B.Sc (Hons), EMBA, hrvatska je poduzetnica, direktorica Intech Ventures d.o.o. i dugogodišnja konzultantica u Svjetskoj banci na područjima razvoja privatnog sektora i energetike. Uz to je stručna savjetnica za razvojne projekte inovacijskih ekosustava u EASME-u, tj. u novoosnovanom Europskom vijeću za inovacije i Izvršnoj agenciji za mala i srednja poduzeća (EISMEA).

Njezina je karijera usmjerena na niskougljičnu tranziciju, digitalnu transformaciju i pametne gradove. Trenutno je u tu svrhu angažirana od strane Europske komisije kao voditeljica projekta za dva od ukupno tri izabrana hrvatska grada, u okviru inicijative 100 Intelligent Cities Challenge.  https://www.intelligentcitieschallenge.eu/

Mentorica je brojnim tvrtkama iz regije na područjima poslovnih strategija, konkurentnosti i održivog poslovnog razvoja.

Miro Hegedić (Lean Startup Hrvatska)

Miro je doktor znanosti sa strašću u lean menadžmentu i inovacijama. Osoba koja teži k izvrsnosti i usredotočenosti na rezultate, a svoju glavnu ulogu vidi u pomaganju pri kreiranju i ostvarivanju uspješnih ideja kroz razvoj pojedinaca i organizacija. Osnivač je Lean Startup Hrvatske te je jedan od osnivača Startup Drilla.

Martin Bućan (Splitsko-dalmatinska županija)

Martin Bućan, viši savjetnik u UO za gospodarstvo, Eu fondove i poljoprivredu SDŽ

Radi na jačanju sektora MSP-ova u sektoru pametne i zelene mobilnosti te velikim iskustvom u provedbi  EU projekata

Filip Stipančić (Lean Startup Hrvatska)

Filip djeluje u više područja, kao inženjer, poduzetnik i konzultant. Osim kroz pokretanje nekoliko startupa, strast prema poduzetništvu, posebice lean startup metodi, ostvaruje redovitim educiranjem i mentoriranjem startup timova te je partner u inovacijskoj agenciji Lean Startup Hrvatska i suosnivač programa Startup Drill. Ima iskustvo educiranja i mentoriranja više stotina startup timova na području Europe i Azije.  

Stevica Kuharski (Fil Rouge Capital)

Stevica Kuharski je investitor s dugogodišnjim poduzetničkim  i startup iskustvom. Poduzetnikom je postao još 2003. godine, a u startup svijet ušao 2012. godine. U 2015. godini osnovao je startup Locodels koji je krajem 2019. godine prodan Hrvatskoj pošti. Od početka 2019. godine dio je Fil Rouge Capitala u kojem postaje principal i sudjeluje u više od 90 investicija u startupe. Odslušao je više od 3500 pitcheva, a mentorirao više od 500 startupa.

Renata Brkić (Feelsgood Capital partners)

Renata Brkić je osnivačica prvog fonda rizičnog kapitala za ulaganja s društvenim učinkom u Hrvatskoj i partnerica u društvu za upravljanje Feelsgood Capital Partners. Serijska je poduzetnica i investitorica, posvećena projektima koji uz profitabilnost polučuju i pozitivni društveni i okolišni utjecaj. Osnivačica Udruge profesor Baltazar koja u Hrvatskoj provodi projekt revitalizacije ovog jedinstvenog, umjetničkog i društveno odgovornog Djela u smjeru popularizacije znanosti i poduzetništva, i koji je projekt 2016. od strane TBAA proglašen najboljom investicijom s društvenim utjecajem u jugoistočnoj Europi. Također je predsjednica skupštine Zadruge ZEZ, društvenog poduzeća koje okuplja mrežu partnera s ciljem podizanja Znanstveno edukativno zabavnog centra – ZEZ kroz rekonstrukciju dvorca Stubički Golubovec u Donjoj Stubici. Majka je troje djece.

Željko Švedić (GemBox i Test Dome)

Željko Švedić je pokrenuo dvije softverske firme, GemBox Software i TestDome. Obje firme su B2B, prodaju vlastite proizvode na internacionalnom tržištu, te koriste SEO kao glavni prodajni kanal. Dio poduzetničke karijere proveo je u Njemačkoj i SAD-u, strastveni je putoholičar, piše blog a povremeno svoja znanja i iskustva dijeli na edukativnim predavanjima i konferencijama.

Dejan Orešković (01 Content&technology- C3 Croatia)

Dejan Orešković je CTO digitalne agencije 01 Content & Technology - C3 Croatia, podružnice C3 Berlin kojoj se priključio početkom 2021. godine. Prije toga vodio je globalne digitalne operacije za inovativnu Švedsku beauty-tech kompaniju FOREO. Tijekom karijere 12 godina proveo je na upravljačkim funkcijama najvećih medijskih kuća u Hrvatskoj s fokusom na razvoj digitalnih proizvoda. Od velikog su mu interesa nove tehnologije i korisničke paradigme te on i njegov tim u Hrvatskoj i Sloveniji izrađuju digitalne proizvode i usluge temeljene na C3 human-centred design metodologiji.