EDIT JUNIOR Dev #1st Generation

EDIT JUNIOR Dev #1st Generation

Otvorene su prijave za EDIT JUNIOR Dev .NET - stručnu edukaciju primijenjenog programiranja korištenjem .NET5, Blazor server i SQL.

Poznaješ osnove programiranja, a student si, nezaposlen, freelancer ili jednostavno želiš usavršiti svoja znanja iz područja developmenta. Prijavi se, nadogradi svoje znanje! Upoznaj se s modernim tehnologijama i IT vještinama potrebnim za karijeru programera.

Edukatori su IT stručnjaci s radnim iskustvom u splitskoj IT tvrtki NAIS d.o.o i višegodišnji voditelji tečajeva programiranja u EDIT CodeSchool.

Što je EDIT JUNIOR Dev .NET ?

EDIT JUNIOR Dev je stručna edukacija namijenjena studentima i pojedincima koji žele nadograditi i usavršiti svoja IT znanja i vještine potrebne za karijeru programera. Provodi se u okviru EDIT - Edukacijskog IT centra ICT županije s ciljem povećanja broja kvalificiranih IT stručnjaka za postojeće i buduće IT tvrtke. Tehnologije koje će se koristiti u tečaju :
- Za front-end: Blazor server (C#, HTML i CSS)
- Za back-end: .Net 5 - izrada Web API-a (C#)
- Baza podataka: SQL Server

Kome je namijenjen?

Namijenjen je studentima i ostalim pojedincima koje će osposobiti i približiti zaposlenju u IT tvrtkama. Također i polaznici Naprednog JavaScript tečaja EDIT CodeSchool, će moći nastaviti nadograđivati svoje znanje na edukaciji EDIT JUNIOR Dev, nakon koje će sa stečenim znanjem i vještinama imati daleko bolju poziciju na tržištu rada. 
Namijenjen je i studentima računarstva FESB-a / PMF-a kao nadopuna developerskim kolegijima u kojima se još izrađuju programi u konzoli i uče opći koncepti programiranja.  

Raspored predavanja

Prijavite se do ponoći 14. 11. 2021!

Anketiranje/selekcija polaznika od 15. - 21. 11. 2021.

Prvo predavanje 25. 11. 2021.

Čekaju vas zanimljiva interaktivna predavanja u trajanju 2 sata tjedno u periodu od 9 tjedana, četvrtkom u 17.00 sati i subotom u 14.00 sati.

Raspored predavanja
Kako je edukacija organizirana?

Kako je edukacija organizirana?

Edukacija će se provoditi u obliku interaktivnih predavanja na kojima će polaznici koristiti moderne tehnologije za front-end kao i za back-end.

Predviđena predavanja održavat će se uživo ili po potrebi online, a provodit će je edukatori EDIT JUNIOR Dev.

Polaznici uče u malim grupama iz posebno kreiranih modernih materijala sa zadacima u elektroničkom obliku. Svi polaznici na kraju rade i praktičan projekt.

Polaznici moraju imati određeno predznanje u programiranju zbog čega je potrebno anketiranje prijavljenih.

EDIT JUNIOR Dev tim

Goran Leutar

Goran Leutar

CEO at NAIS

Bojan Barišić

Bojan Barišić

Software Developer at NAIS

Ante Bartulović

Ante Bartulović

III. Gimnazija

Ivan Lukšić

Ivan Lukšić

FESB

Obveze polaznika

  • Uredno ispunjena prijava
  • Sudjelovanje na aktivnostima programa
  • Ispunjavanje dogovorenih obveza tijekom trajanja programa
  • Cijena: Besplatno za sve polaznike koji prođu selekciju*

*Ovaj program financira Splitsko-dalmatinska županija u sklopu projekta ICT županija.

Završni projekt

Na kraju edukacije svi polaznici će izraditi vlastiti praktičan projekt - aplikaciju Flight Managament, baziranu na Flight Management API-ju tvrtke NAIS koji je se koristi u svim aerodromima u Republici Hrvatskoj.
Aplikacija će imati frontend modul Flight Management View za prikaz trenutne evidencije svih avionskih letova koji su upisani u bazu na backendu, te mogućnost upisa/izmjene novih letova.
Koristit će se API i baza podataka stvarnog sustava kako bi rad aplikacije bio realističan i polaznik bio svjestan izrade potpuno funkcionalne aplikacije sa svim osnovnim mogućnostima.

Lokacija

Predinkubacijski i coworking centar - PICS@FESB nalazi se na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Ruđera Boškovića 32, 21 000 Split

(unutarnji ulaz na 3.katu ili vanjski ulaz sa zapadne strane fakulteta)

Kontakt i više informacija

ICT županija / Digitalna Dalmacija

Domovinskog rata 2, 21000 Split, prizemlje, soba 7
tel. 021/400-027

pics@ictzupanija.hr

info@ictzupanija.hr​

Partner

NAIS