Novosti

ExtensionEngine Summer Camp 2019 u PICS-u

U ponedjeljak je u PICS-u počeo Extension Engine Summer Camp 2019 .

Ove godine odabrano je 22 polaznika ( dosta poznatih lica :) ), a najbolji će osvojiti vrijedne nagrade, odnosno internship u Extension Engine-u , a što je možda i najvrijednija nagrada !

Slike potvrđuju izvrsnu atmosferu i raspoloženje svih prisutnih da što prije upiju znanje od iskusnih predavača Extenion Enginea (Antonio Bašić, Igor (Luka) Bebić, Ante Borzić, Marko Jevtić, Dario Vladović i Toma Zelić).

Hrvoje Udiljak je sve polaznike upoznao sa strukturom sadržaja EE SummerCampa :
Teorijski dio se sastoji od:
- Uvod u git/Github i postavljanje projekta
- Uvod u JavaScript
- Node.JS i korištenje NPM paketa
- Uvod u back-end development
- Baze podataka i ORM
- Uvod u front-end frameworke,
Te praktičnog dijela izrade zadanog projekta uz pomoć mentora

Posebno nam je drago što je ExtensionEngine, kao i Infobip Split, prepoznao trud ICT županije da naš Grad dobije vrhunski opremljen prostor za xCampove ili Internshipe - PICS@FESB, ali i za sve druge moguće vrste IT aktivnosti poput predavanja, workshopa, meetupa, studenstkog coworkinga... svega onog što je drugi grad u državi već odavno morao imati !


Podsjećamo da je PICS@FESB opremljen sustavom za video streaming, režijom za montažu snimanja predavanja u full HD sa 3 kamere i projektora, razglasom, 3D printerom, caffe aparatom, hladnjakom, salom s 22 računala, salom za predavanja s projektorima, ali i lounge dijelom s PS4 za relaksaciju, a sve to u izvrsno klimatiziranom prostoru u srcu splitskog kampusa na FESB-u !Besplatno je na raspolaganju svima koji organiziraju nekomercijalna događanja promotivnog i edukativnog tipa iz područja IT tehnologija kako bi naš lokalni IT community imao mjesto gdje se uvijek nešto zanimljivo iz svijeta IT-a događa.

PICS@FESB je otvoren svaki radni dan, a pristup je slobodan i besplatan uz prethodnu registraciju na https://www.ictzupanija.hr/pics/