Novosti

Pozor, traži se front-end developer! Splitska tvrtka Parklio na krilima uspješne investicije širi poslovanje i zapošljava novi kadar

IT je tražen. I točka. Čak i u doba pandemije, kada je pola svijeta „on hold“, potraga za IT stručnjacima je jaka. Evo, traže se i u našem dvorištu. Tvrtka Parklio je u lovu na novi talentirani kadar. Traži se front-end developer koji dijeli jednaku viziju kao i uspješna ekipa iz Parklija.

Nedavno su osigurali više od 30 milijuna kuna investicije za širenje poslovanja, što Parklio čini startupom s najvećom vanjskom investicijom u regiji Splita. Shodno tome – valja proširiti poslovanje, dovesti nove ljude, a jedno od mjesta koje se otvorilo u ovoj splitskoj tvrtki jest i ono front end developera.

Što se od budućeg zaposlenika traži i koje uvjete mora ispuniti možete vidjeti na linku za prijavu.
Već nekoliko godina Parklio sustavno širi svoje poslovanje, još tamo od 2017. godine proglašen drugim najboljim startupom na svijetu u ranoj fazi razvoja u konkurenciji od više od 5 000 startupova u Singapuru. Od tada započinje serijska proizvodnja pametnih parking barijera koje se kontroliraju putem mobilne aplikacije. Od tada do danas, ta parking barijera je uspješno probila sve trgovinske barijere i našla se na čak 24 tržišta diljem svijeta.

Vrijedi prijave, zar ne?