Novosti

Worldwide Event Croatia: Predstavite svijetu svoj startup!

Jeste li spremni pokazati i predstaviti svijetu svoj projekt, startup, inovaciju? Skupite hrabrosti i zakoračite prvim korakom prema svijetu startupa! Sad je vrijeme, jer ostalo je svega nekoliko dana za prijavu!

Talijansko hrvatska gospodarska komora i WMF -Festival digitalne i društvene inovacije organiziraju Worldwide events Croatia , 18.05.2021 iz Vodnjana u hibridnom obliku!

U svom nedavnom članku detaljno smo pisali o ovom natjecanju, a sada podsjećamo da se pridružite Worldwide Event Croatia koji je dio niza od 12 istovremenih međunarodnih događaja posvećenih inovacijama koje je osmislila Search On Media Group sa sjedištem u Italiji. Za realizaciju svakog međunarodnog događaja zaslužna je snažna suradnja s inozemnim partnerima, kao što su Zicer i ICT županija kao partneri u Hrvatskoj.

Worldwide Event Croatia domaćin je Startup natjecanja na kojem će inovativni startupi imati priliku predstaviti se pred mnogim investitorima i nekoliko vodećih igrača inovativnog sektora, a organizira se u suradnji s Talijansko-hrvatskom gospodarskom komorom (CCIC THGK) i ICT županijom
CCIC THGK koji ima središnju ulogu u razvoju poslovanja između Italije i Hrvatske započeo je partnerstvo s ICT županijom s ciljem pružanja različitih vrsta usluga kako talijanskim tako i hrvatskim poduzetnicima.  Na osnovi te suradnje i zahvaljujući generalnoj tajnici Andrei Perkov, Damir Brčić voditelj ICT županija, član je žirija Worldwide Event Croatia, čime su organizatori pokazali da ozbiljno računaju na dalmatinsku startup scenu, čiji se jedan dio već prezentira na portalu dalmatinske startup scene - Digitalna Dalmacija.

Odvažite se i predstavite stručnom žiriju pod budnim okom prvog hrvatskog jednoroga – tvrtke INFOBIP ! Događaj u Hrvatskoj popraćen je medijima, tvrtkama, investitorima, strastvenim govornicima koji nam pokazuju kako se dječački snovi ostvaruju, te stručnim žirijem.

Dosada ste već shvatili da je vrijeme da vaša inovacija ugleda svjetlo dana. Prijavite se!

Startup Competition at WMF Worldwide Event Croatia (webmarketingfestival.com)