Novosti

Na Tinelu će uistinu biti znanja dostupnog svima! Evo i zašto…

Jedan od najposjećenijih redovitih meetupa u Splitu, popularni Tinel, nekoliko se zadnjih mjeseci održavao online. Svima je jasno i zašto. No, ne više. Vrijeme je vraćanja starom, live, formatu. Doduše – na novoj lokaciji. I uz poštivanje apsolutno svih mjera koje je zadao splitski Stožer civilne zaštite. Vrijeme održavanja – 10. rujna, četvrtak, u 19 sati! Pustite zato Dnevnik, ovdje ćete nešto i naučiti...

ICT Županija je suorganizator nadolazećeg Tinela (uz dragog partnera, tvrtku Locastic) koji će se, logično, održati ispred PICS-a na splitskom FESB-u. Što se mjera tiče, ponavljamo, broj ljudi je ograničen na 50 sudionika, naručene su posebne maske za sve koji će prisustvovati TINEL (uspomena na prvo izdanje u COVID verziji), a uokolo će se nalaziti i gelovi za dezinfekciju ruku.

Također će se mjeriti temperatura svakom sudioniku prilikom dolaska na Tinel, a posebno će biti ispoštovane mjere držanja razmaka od dva metra. Uz to - ovim putem apeliramo i na same sudionike da se što više drže higijenskih mjera prilikom prisustvovanja samom Tinelu.

U ovom posebno „korona“ izdanju Tinela gostovat će Nikola Stolnik CEO agencije Good Game. Radi se o projektu gdje se vodeće tehnološke kompanije „bore“ za titule regionalnih šampiona. Radi se o globalnom B2B esport fenomenu u kojem sudjeluju timovi raznih kompanija. Odavno je pozicija na tržištu osiguravala prestiž, danas valja imati i dobru esport ekipu. Prije nego se upustio u poduzetničke vode Nikola je bio šef marketinga Nanobita, a nakon toga je držao poziciju „account strategista“ u Googleu. 

On će u četvrtak rado okupljenima podijeliti svoje iskustvo stečeno u vođenju Good Game agencije. Predstvat će neke izazove s kojima se suočio i načine kako ih je prevladao, a sve kroz prizmu mlade i tržišno progresivne Esport agencije koja u svom portfelju se bavi amaterskim i profesionalnim arenama.

Svoje znanje i iskustvo okupljenima će podijeliti i CEO Netokracije Ivan Brezak Brkan. Održat će predavanje o – pisanju za developere. Jer, osim networkinga, odnosno neposrednog kontakta uživo, danas sve više do izražaja dolaze pismene sposobnosti samih developera.

I to ne samo prilikom pisanja životopisa, već i članaka, odgovora na novinarska pitanja, davanja intervjua… Brkan će naglasiti zbog čega su dobre literarne sposobnosti još jedna u nizu vještina koje izniman developer mora posjedovati kako bi bio što uspješniji.
Jer, pisanje koda je važno, ali važno je i što uspješnije kapitalizirati to znanje pisanja koda.

Za kraj valja spomenuti kako za sve one koji su već potvrdili svoj dolazak ali se nisu stigli na vrijeme prijaviti, nema straha. Ovo, 37 izdanje Tinela će moći će se pratiti i online preko YouTube kanala sa službenim početkom u 19:00 sati.

Opravdanja da se nešto korisno čuje i još korisnije nauči – nema. Jer, uz ICT Županiju i njezine partnere znanje je uistinu dostupno svima!