Novosti

[NAJAVA] Predstavljanje portala Digitalna Dalmacija

Srijeda 5.5.2021. dan je za predstavljanje dalmatinske IT startup scene i portala digitalnadalmacija.hr uz jedinstven startup event u Splitu u sklopu GrowIT-a, a sve s ciljem okrupnjavanja i poticanja IT startup scene u Splitu i Splitsko-dalmatinskoj  županiji.

Riječ je o jednom događaju u kojem se kriju čak tri:

predstavljanje startup platforme digitalnadalmacija.hr, svehrvatski TeamUp LIVE event za umrežavanje startupa i predstavljanje novog proizvoda startupa iz Runovića – Ljubičić Technology.

Uz upoznavanje i druženje uživo predstavnika dalmatinske IT startup scene - članova platforme digitalnadalmacija.hr, predstavit će se  četiri hrvatska startupa:

Petar Starčević iz Clastra, Mario Mrkša iz grabAhome-a i Ivan Voras iz Equinox Visiona spojit će se live online putem TeamUP događaja koji se ovaj put događa i uživo u Splitu u PICS@FESB, a gdje će splitske boje braniti Zlatko Kovačić iz startupa DotYourSpot.

Cijeli događaj biti će uveličan predstavljanjem novog projekta - električnog bicikla GuideB, inovativnog proizvoda tvrtke Ljubičić Tehnology, a prisustvovati će mu „glavom i bradom“ i Mario Ljubičić, mladi inovator i poduzetnik iz Runovića pokraj Imotskog, vlasnik tvrtke Ljubičić Technology, izumitelj i proizvođač električnog bicikla "Guide-B" za koji je dva puta osvojio Grand-prix na međunarodnom sajmu inovacija Arka u Zagrebu, a čiji su električni bicikli koji ujedno služe i kao turistički vodiči oduševili naše, ali i strano tržište.

Poslušajte kako je iz male kućne radionice Mario došao do razvojnog centra iz kojeg dnevno izlaze deseci pametnih bicikla, a ukoliko nas odlučite posjetiti uživo u PICS-u, moći ćete se i provozati na Guide-B :).

Osim networkinga uživo i ispred PICS-a uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, događaj će biti prenošen i uživo putem Youtube streama na poveznici :

https://youtu.be/VzntVFGHqws

Vidimo se!