Novosti

Otvorene su prijave za Summer Business Camp Rijeka

Nadobudni ste poduzetnik koji ima razvijenu poslovnu ideju ili funkcionalni prototip? Onda je ovo jako korisna informacija za vas!

Znanstveno-tehnološki park Step Ri Sveučilišta u Rijeci i Veleposlanstvo Sjedinjenih Država u Zagrebu predstavljaju Summer Business Camp, petodnevni program koji pruža izvanredno mentorstvo uspješnih poduzetnika i investitora. Summer Business Camp dovodi timove iz cijele Hrvatske koji žele poboljšati ili usavršiti svoje poslovne ideje i rješenja kroz vježbe, predavanja i individualni trening, a sve u svrhu oblikovanja poduzetničke ideje.

Ove godine posebna pažnja će se pridati startupovima i poduzećima iz gaming industrije, no poziv je otvoren i za sve druge sektore.

Prijave za Summer Business Camp Rijeka su otvorene, a zašto biste se baš vi trebali prijaviti?

Ako mislite da znate sve i da ste spremni za poduzetništvo, ali i želite naučiti kako zaštiti svoju ideju, ako želite izravno čuti od investitora što traže i kako to isporučiti ili možda želite stvoriti nove mogućnosti s unosnom investicijom, ako želite dragocjene povratne informacije i iskrene misli koje će ubrzati vaš projekt uz upoznavanje ljudi i mentora koji vam mogu pomoći i postati vam vrlo važni kroz putovanje poduzetništva…

Razloga za prijavu ima još, a među njima je i mogućnost osvajanja sjajnih nagrada, ukoliko skupina poslovnih anđela procijeni da je baš vaša ideja jedna od najboljih.

1. nagrada je Apple iPad Pro, 2. nagrada  je Apple iPad Air 4, a 3. nagrada je Apple iPad 8.

Čini vam se privlačno? Požurite jer prijaviti se možete do 6. lipnja 2021. godine, a povjerenstvo stručnjaka procijenit će projektne prijave i odabrati najmanje 10 timova koji će sudjelovati u kampu.

Ovogodišnji kamp održat će se uživo, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, od 23. do 27. lipnja u Rijeci, a svi zainteresirani mogu pronaći više detalja na ovoj poveznici.

Svi troškovi sudjelovanja, uključujući smještaj, hranu i savjetovanje, su besplatni za sve sudionike.