Novosti

Pobjednica internog natječaja EDIT GraphicDesign Starta za grafički dizajn preuzela nagradu (uz sve sigurnosne mjere)

Ostani doma, osim ako nisi dobila nagradu za najbolji rad od strane ICT Županije. Šalu na stranu, pomno poštivajući sve mjere propisane od strane Stožera civilne zaštite i Zavoda za javno zdravstvo, pobjednica internog natječaja ICT Županije za osmišljavanje vizualnog rješenja koje bi se uklopilo u cijelu #ostanidoma kampanju na koju smo nadodali i naš #budlilijek slogan, preuzela je svoju nagradu - ruksak prepun gadgetima i promotivnim goodies-ima.

Marina Hunjadi tako je nakratko posjetila PICS@FESB gdje je preuzela nagradni paket ICT Županije i zahvalila se ne samo na nagradi već i na prilici koju je ICT Županija pružila svima s besplatnim tečajem EDIT GraphicDesign Startom, kao i zadatkom koji im je održao kreativnost na radnoj temperaturi, sve u skladu s motom "znanje dostupno svima".

Podsjećamo EDIT GraphicDesignje devet tjedni tečaj osnova grafičkog dizajna koji je pokrenula ICT županija s ciljem poslovnih edukacija prema onome što je lokalna zajednica iskazala kao veliku želju i potrebu putem web stranice ali i u neposrednim kontaktima. Tečaj pod vodstvom grafičke dizajnerice Nikoline Jerković pohađa 60 polaznika u 3 skupine.

ICT Županija čestita ovim putem Marini Hunjadi na izvrsnom radu uz poruku da nastavi u tom smjeru. Istu stvar  želimo i svim našim ostalim polaznicima, te im poručujemo kako se vidimo kada ovo sve prođe uz veliku zahvalu za strpljenje.

A, ICT Županija se zahvaljuje svima koji su poslali svoje radove. Cilj je bio aktivirati društvo na više razina, a akcije su poduzimale vrlo široku primjenu poput lansiranja stranice posvećene svim relevantnim informacijama o korona virusu - koronavirus.dalmacija.hr (hvala Typeqastu !), kao i dodavanja chatbota na istu koji je ljudima mogao odgovoriti na sva pitanja (hvala Combisu na tome). Tu se našao i interni natječaj za najbolje grafičko rješenje polaznika tečaja koji je trebao dodatno aktivirati našu rasteću ICT zajednicu.

Višečlani žiri koji je odlučio pobjednicu pokazao je zadovoljstvo pristiglim radovima koji pokazuju da se u vrijeme zatvaranja svega, kod naših polaznika otvorila – kreativa. Također, ICT Županija najavljuje kako će ovakvih internih natječaja biti i u budućnosti. Na vama je samo da se aktivirate.

Zahvaljujemo se i partnerima projekta tvrtkama LOCASTIC i NETMEDIA koji će polaznicima održati praktična i zanimljiva predavanja s temama iz svijeta grafičkog dizajna, čim završi COVID19 situacija i tečaj se nastavi.