Novosti

Starta "Startup Europe Regatta"!

Starta "Startup Europe Regatta"!

Kažu „stavi prst u more i spojen si sa cijelim svijetom“. Kao da je more bilo internetom prije interneta. I kud ćeš boljeg medija od mora kada mu dodaš još i networking ili „poslovno spajanje“ u IT svijetu.

Plovidba i networking – upravo su ta dva koncepta bila iza ideje o „Startup Europe Regati“ gdje bi se na jednom mjestu spojili u interakciji tvrtke iz IT svijeta, sporta, investitora i široke publike. Prvo na kopnu, potom i na moru, jedreći.

Drugu godinu zaredom ovaj inovativan projekt se odvija u Splitu. Naravno, ovoga puta u skladu sa svim preporukama Stožera civilne zaštite, ali i dalje će se ljudi moći družiti, poslovno spajati, ploviti. Od investitora, startup tvrtki, preko mentora i predstavnika velikih tvrtki. Sve s ciljem spajanja partnerstva, kako onih strateških tako i onih prijateljskih.

ICT Županija, kao dobar duh dalmatinske IT zajednice, i ove je godine, i to ponosno ističemo, jedan od glavnih sponzora cijelog događaja koji će se u hotelu Briig održavati u četvrtak i petak (1. i 2. listopada).

Sve počinje registracijom u hotelu Briig u 10 sati, a potom je na redu veliko otvaranje nakon čega slijede paneli, a poslije će na pozornicu stupiti i startupi sa svojim „pitchevima“.

Petak je rezerviran za čisto druženje – i to na jedrilicama gdje će se u splitskom akvatoriju održavati regata kao idealan spoj strateškog odlučivanja i brzog razmišljanja.

Ove godine pred okupljenima će se naći impresivan roster panelista, od ravnatelja Instituta Ruđer Bošković, Davida Matthewa Smitha pa do osnivača MedILS-a, profesora doktora Miroslava Radmana

Treba samo doći, registrirati se i guštati.