Novosti

WMF International Roadshow: Predstavite svijetu svoj startup!

Jeste li spremni pokazati i predstaviti svijetu svoj projekt, startup, inovaciju? Skupite hrabrosti, sad je vrijeme, jer ostalo je svega nekoliko dana za prijavu!

Prijavite se na “We make future” najveći festival digitalnih i društvenih inovacija u Europi. WMF International Roadshow je startup natjecanje koji se održava u nekoliko zemalja i kontinenata, a 31. ožujka 2022. održat će se u Zagrebu u ZICER-u.

Ovo startup natjecanje u Hrvatskoj dio je dugog niza međunarodnih događanja posvećenih inovacijama. Manifestacija je organizirana u suradnji s Talijansko-hrvatskom gospodarskom komorom (CCIC THGK), privatnopravnom organizacijom čiji je cilj promicanje gospodarske razmjene između Hrvatske i Italije.

CCIC THGK koji ima središnju ulogu u razvoju poslovanja između Italije i Hrvatske započeo je partnerstvo s ICT županijom s ciljem pružanja različitih vrsta usluga kako talijanskim tako i hrvatskim poduzetnicima.  Na osnovi te suradnje i zahvaljujući generalnoj tajnici Andrei Perkov, Damir Brčić voditelj ICT županije, član je žirija Worldwide Event Croatia, čime su organizatori pokazali da ozbiljno računaju na dalmatinsku startup scenu, čiji se jedan dio već prezentira na portalu Digitalna Dalmacija.

Natjecanje je otvoreno za bilo koju vrstu startupa, kako za pojedince tako i za timove, koji žele podijeliti svoje inovativne projekte ili ideje, bez posebnih zahtjeva za razvojnu fazu ili vrstu industrije. Prijave su otvorene do 10. ožujka 2022, a više o samom eventu i načinu prijave potražite na linku

Natjecatelje na WMF International Roadshow Event u Hrvatskoj ocjenjuje žiri koji čine vrhunskih stručnjaci, investitori i profesionalci. Od svih prijavljenih 15 odabranih startupova imati će priliku kroz elevator pitch prezentirati svoj projekt pred žirijem.

Žiri će odabrati tri najbolja projekta koji će imati priliku natjecati se sa startupovima iz cijelog svijeta na We Make Future eventu od 16. - 18. lipnja u Riminiju.

Vrijeme je da vaša inovacija ugleda svjetlo dana, prijavite se do 10. 3.!

Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno kontaktirate info@ccic.hr.